Laed

Laed

Meie tootevalikusse kuuluvad paneel-, kassett-, lamell-, võrk- ja ka erilahendustega laed.

Ripplaesüsteemid on kogu maailmas levinud kõrge kasutusmugavuse, pikaealisuse ja funktsionaalsuse poolest. Alumiiniumist ripplaed on kerged, lihtsasti paigaldatavad ning tule- ja niiskuskindlad. Metallripplaed sobivad suurepäraselt kasutamiseks nii sise- kui ka välistingimustes.

Meie pakutavatel ripplaesüsteemidel on lai värvivalik, erinevad pinnakatted ja erinevad vormid. Samuti pakume erilahendusi vastavalt arhitekti ja sisekujundaja soovile.

Lamell-laed

Lamell-lagesid iseloomustab ennekõike nende dekoratiivsus, läbipaistvus ja õhulisus. Lamell-lagede taha paigaldatava valgustusega või lamellide erikujuliste avadega perforeerimisega on võimalik saavutada väga efektseid sisekujunduslikke tulemusi.

Lamellide vahele on võimalik kerge vaevaga paigaldada sprinkleripäid, valgusteid, ventilatsioonisüsteeme vms, samuti on lamell-lae puhul kerge sellistele süsteemidele ligi pääseda.

Lamellid on valmistatud õhukesest alumiiniumist või terasest. Pakume lehtlamelli ja mahulist lamelli erinevate mõõtude ja kujuga. Lamellide kuju, mõõtmed ja lamellidevaheline kaugus tehakse vastavalt tellija soovile. Standardvärvitoonid on valge ja naturaalse alumiiniumi toon. Pakume ka eritoone vastavalt soovile.

Kassettripplaed

Kassettripplae moodustavad õhuksest lehtmetallist valmistatud kassettid mõõtudega 600×600 mm või 600×1200 mm. Standardvärvitoonid on valge ja naturaalse alumiiniumi toon. Pakume ka eritoone vastavalt vajadusele ja tellija soovile. Kassettripplagesid valmistame nii nähtava (Lay-In tüüpi) kui ka varjatud (Clip-In tüüpi) riputussüsteemile. Valmistame ka Hook-On tüüpi kassettripplagesid, mis sobivad eriti hästi koridoridesse, kus on vaja tihti ripplae taga asuvatele tehnosüsteemidele ligi pääseda.

Kassettripplae akustilisi omadusi saab parandada kassettide perforeerimise ja perforatsiooni taha liimitava akustilise kanga abil.

Kassettripplagesid kasutatakse palju ühiskondlikes hoonetes nagu lennujaamad, metrood, koolid, kaubanduskeskused, restoranid, bürood jne.

Paneelripplaed

Paneelripplae moodustavad erineva laiuse ja kujuga ripplaepaneelid. Ripplaepaneelid on valmistatud alumiiniumist või terasest. Standardvärvitoonid on valge ja naturaalse alumiiniumi toon. Pakume ka eritoone vastavalt vajadusele ja tellija soovile.

Paneelripplae akustilisi omadusi parandatakse paneelide perforeerimise ja perforatsiooni taha liimitava akustilise kanga abil. Paneelripplaed sobivad hästi ka niisketesse ruumidesse ja välistingimustesse.

Paneelripplagede kasutusvaldkond on lai: lennujaamad, metrood, koolid, kaubanduskeskused, restoranid, veekeskused, välisvarikatuste alused laed jne.

Erilahendusega laed

Toodame erikonstruktsioonidega lagesid vastavalt tellija soovile. Aitame teil luua huvitavaid ning silmatorkavaid sisekujunduse lahendusi.

Lisaks esteetilisele funktsioonile võivad laed parandada ka siseruumi heliomadusi – selleks valmistame erinevat tüüpi akustilisi lagesid.

Võrklaed

Pakume erinevates mõõtudes võrgust lagesid vastavalt tellija soovidele. Kasutame erinevate mustritega ja värvides punutud, keevis- ja ka tõmmatud võrku. Võrk võib olla valmistatud terasest, roostevabast terasest või alumiiniumist.

Metallvõrgust laed on kaasaegse välimusega, õhulised ning mitmekülgsed. Lae taha on võimalik lisada valgusteid, mis lisavad laele efektsust.